Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

- Fjedle kadla og eg lyte gao!

Sogndal 21. - 25. februar 2018

Transport

Her finner du informasjon om transport i forbindelse med Fjellsportfestivalen. Fjellsportfestivalen jobber for å være et miljøvennlig arrangement, og vi oppfordrer derfor alle festivaldeltakere til å velge så miljøvennlige transportmetoder som mulig ved reise til og fra. Det går buss til Sogndal fra alle kanter av landet, og vi organiserer shuttlebusser til og fra de ulike turene og aktivitetene under selve festivalen. Det er med andre ord gode grunner til å la bilen stå igjen hjemme!

For dei som nyttar seg av Shuttlebuss til Hodlekve får parkere GRATIS på nedsida (sørsida) av Skysstasjonen under festivalen. Det vil stå eit skilt der:

RESERVERT FOR FESTIVALDELTAKERE SOM BENYTTER SEG AV SHUTTLEBUSS TIL HODLEKVE
INGEN PARKERING MELLOM KL. 23-07

TRANSPORT TIL OG FRA FJELLSPORTFESTIVALEN

 

POW-BUSSEN

Ta POW-bussen direkte fra Trondheim til Fjellsportfestivalen! Protect Our Winters (POW) Norge ønsker å gi deg som har lyst til å reise på Fjellsportfestivalen fra Trondheim et miljøvennlig transporttilbud. Derfor organiserer de, som de tre foregående årene, buss tur-retur fra Trondheim til Sogndal. Fordeler? Ingen stopp på veien, ingen bussbytter, bare topp stemning med andre glade Fjellsportdeltakere!

Praktisk informasjon:

Avreisetidspunkt:
Avreise fra Trondheim: Onsdag 22. februar kl. 12:00, framfor Hovedbygget, NTNU, Trondheim.
Avreise fra Sogndal: Søndag 26. februar kl. 13:00, Skysstasjonen, Sogndal.
Møt opp senest 15 min. før avreise.

Pris:
300 kr. dersom du er medlem av POW. Om du vil bli medlem, send POW til 2377 (200 kr. i året), eller POW STUDENT til 2377 (100 kr. i året) for å bli medlem.

400 kr. dersom du ikke er medlem.

Det er i utgangspunktet krav om festivalpass for plass på bussen, men for å fylle opp tilbys plass til folk uten festivalpass fra mandag 20. februar.

 

Bedriftspresentasjon:

Bussen er sponset av det lokale næringslivet i Sogn i form av Rocketfarm, Highsoft, Sognekraft og Fylkeskommunen i Sogn og Fjordane. I løpet av festivalen vil det bli holdt ei bedriftspresentasjon med disse på til sammen en time, der Lerum stiller med litt godsaker. Sted og tidspunkt for bedriftspresentasjonen blir oppgitt så snart som mulig.

OBS: Det er obligatorisk oppmøte på bedriftspresentasjonen for de som tar POW-bussen.

 

REGIONBUSS

Bussruter fra Oslo: Linje NX170 (Sogn og Fjordane-ekspressen) har flere daglige avganger tur-retur Oslo-Sogndal.
Bussruter fra Bergen: Linje NX450 (Sognebussen) har flere daglige avganger tur-retur Bergen-Sogndal.
Se www.nettbuss.no for mer informasjon.

 

BIL

Til de som må ta bil, oppfordrer vi alle til å fylle opp bilen med flest mulig venner. I tillegg til at samkjøring er mer miljøvennlig enn å kjøre alene, er det ikke minst mye hyggeligere! Har du fylt opp bilen med venner, men har fortsatt ledige plasser? Eller har du lyst til å dra på Fjellsportfestivalen, men har ikke mulighet til å ta buss eller kjøre egen bil? Sjekk ut Fjellsportfestivalens samkjøringsside på Facebook! Gi en lyd her og vips så har du fått deg både transport til festivalen og nye venner!

 

TRANSPORT UNDER FJELLSPORTFESTIVALEN

Her er en oversikt over rutetidene til shuttlebussene som går under hele Fjellsportfestivalen:
desktop